We're not perfect

Har inte bloggat på ett bra tag nu, och vet egentlgen inte vad jag ska skriva nu heller. Tänkte väll bara höra av mig.
Men ja, nu är lovet slut och skolan har börjat. Det är riktigt segt, och det känns som om lovet gått jätte fort, och att jag inte gjort något alls. Men när jag tänker tillbaka på det har jag flera stunder jag tänker på och ler. Senaste veckan har mest bara bestått av filmhäng, förkylning, o.c, k&n. Inte mer än så, men så jäkla bra ändå!
Men ja, lovet.. vad ska jag säga mer än att jag är riktigt riktigt nöjd och glad över att jag faktiskt tillslut gasv mig själv lite tid att ta det lungt, för jag brukar alltid få sån ångest och känna mig tvingad till att göra något varje kväll.
Men detta lovet kände jag att det var okej att inte alltid göra något. Vilket var otroligt skönt!

Niki har ju redan berättat att vi åker till Jönköping på fredag eftermiddag! Bussen går 15.45 så det är helt perfekt! Hoppas dom har internet på bussen annars kan det säkert bli mobilinlägg.
Men jag kommer förmodligen inte blogga något imon, för då har jag andra planer. Spendera eftermiddagen med N och sedan försöka hinna träffa Jonas också innan jag åker. (vad töntigt det lät.. är borta fre-sön...) Nä, men nu känner jag hur jag verkligen börjar skriva helt onödiga saker, så det är dags för mig att nanna nu.
Puss puss ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0