Dance like nobody watching!

Nyårsafton var grym! Det började med bastubad hos niki, redan klockan 2. Efter det träffade vi på Jacob, Agge, Jesper, Ludwig, Daniel snabbt, innan vi begav oss hemmåt igen för att börja fixa oss. Efter smink, kläder och hår stog vi klara för släktmiddagen hos Niki. Det var riktigt mysigt & kul faktiskt, Niki har massa bilder på sin kamera som jag hoppas hon tänkte ladda upp snart. När alla hade ätit upp så sa vi hejdå till alla och Kajsas pappa körde oss till Amanda, där gosigt folk befann sig. Dock drog vi därifrån ganska snart och träffade Jonas istället och följde med honom till någon Albert, där vi var på 12 slaget! Sen gick alla vidare hem till Kasper, och efter det drog vi tillslut hem till mig.

Gårdagen spenderades med godis, film, stugan, Kajsa&Niki. Senare kom även Jonas,Kasper&Gustav. På kvällen träffade jag först Jacob, Jesper, Ludwig, Joel & Daniel innan jag träffade Jonas, och senare Kajsa. Så drog vi hem till mig med en B&J.

Nu idag ska jag först ta tag i mitt stökiga rum, innan jag kommer med frulle till jacob(om han inte redan ätit då..). Efter det har jag inga planer, bortsett från att ha filmkväll med mamma ikväll, om inte hon ska iväg någon stans eller om inte jag får något bättre för mig.
Men nu ska jag sätta igång! Puss, vi hörs snart igen!! ♥

Har bara bilderna Kajsa& Niki laddade upp, men laddar upp dom igen!


image description

image description

På bilderna; NTK, filippa, Vera & Jonas.

/ TILDE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0