Grattis Alexia ♥

Idag fyller min lilla syster år så idag var jag mamma, pappa Bianca och Alexia på gothia towers, eller vad det heter och åt middag. Nu ska jag snart ut och träffa T&K en snabbis. Imorgon ska vi upp tidigt och ha loppmarknad med våran klass, heh. Aja hejdå /NikiSNEAKPEAK

Har inte bloggat på jääääätte längeeee...
Men idag fick jag igång min dator!!! FETT!
Fick hem min balklänning igår ocksåååå, ni får en sneakpeak snabbt, innan jag ska sova. natti ♥
HemmaJag kom nyss hem från tre jätte roliga dagar i Stockholm. Jag orkar inte ladda upp mer bilder nu, så ni får två så länge. Nu ska jag äta och sen träffa Tilde och Kajsa!
puss/Niki

S-T-H-L-M

Tisdag idag och påskhelgen är slut men nu har påsklovet börjat! Känner på mig att de kommer bli ett  bra lov då det idag har börjat med frukost på Lmaja med niki och imorgon bär det som sagt av till vår storstad med N & T. Ska bli riktigt roligt och skönt att komma bort från götet ett tag! Men nu kör jag slapp dag med GG och stylisterna + lite packning..weeho

.

Imorgon åker jag, T&K till Stockholm, jag är såå taggad! Vårat tåg går jätte tidigt imorgon bitti, så idag måste jag se till att jag har packat klart. Imorse var jag och Kajsa nere på Lasse Maja och åt frukost och jag ska träffa henne om ett tag igen.

/N

Påskafton

Idag är det påskafton, om jag inte har fel?! Och just nu är jag på Brännö och kollar på lejonkungen med mina kusiner. Lite senare ska jag och Kajsa åka och hämta Tilde vid båten och efter det ska våra familjer till Kajsas gudmor på påsklunch. EHHMMM ja,justeee på onsdag åker vi till Stockholm.
/N

RSS 2.0