MEDDELANDE TILL TILDE

30-11-11 ,NYA LÅNGEDRAGSSKOLAN 20.50 BEEE THERRRE

Cafet

Sitter i cafet med Tilde och Kajsa, Tilde köpte en hel pizza som vi väntar på nu. Sen har vi svenska och vi ska diskutera hungerspelen. Det ska bli kul faktiskt , alla va tvungna att läsa den och den va så bra!!!! Ett till lite rörigt inlägg för jag bloggar på mobilen, men aja!! Puss/ nikita


sitter i skuuulan

Jag och Tilde sitter i skolan och jobbar. Vi ska spåra en produkt och kolla vad den kommer ifrån, hur den är tilväkrkad och blablabla... Tilde åker till London i morgon och vi sitter och pratar om lite ställen som hon kan besöka och blablabla, igen.. orkar inte mer. Jag tror föresten att jag är sjuk. Jag känner att detta blev ett ganska rörigt inlägg, men ajaa. Puss hej !


It's crazy but true

MITT FÖRSTA INLÄGG PÅ DEN HÄR BLOGGEN!
aah, galet!!!
Ja, ni har väll redan förstått att det här är min, Kajsos och Nikos blogg som vi har tillsammans.
Och varför vi startade denna bloggen tillsammans är självklart för att vi är så mycket med varandra. Hela tiden. Varje dag. I skolan, efter skolan, på helgerna, loven, ALLTID.
Dom är mina bästa vänner, helt galet, jobbigt, äckligt underbara och det går inte att få nog av dom!
Vi har varit bästisar sen 3:an och jag ångrar inte en sekund med dom, inte ens de perioder vi bråkat, eftersom det stärkt oss så sjukligt mycket. Vi har växt upp tillsammans och blivit starkare tillsammans. Dom är mina systrar och jag är så otroligt glad över att ha dom hos mig! Ni är bäst tejer!
Och detta var egentligen inte mening att bli ett sånt här inlägg som det blev, men det får va okej ändåååå.
Pusspuss så hörs vi senare ♥


*****************


cross fingers

Ja, nu bloggar vi här! Tillsammans, det har vi inte gjort förut :) Men i alla fall så gör vi det nu. Jag ska också spela lite cross fingers för att Kajsa inte ska komma ikapp mig, mohaha. Sedan ska jag plugga fysik igen..
/N

TKN

NU äntligen en blogg med mina bästa tjejer & jag är riktigt taggad inför att börja blogga här.
Har precis haft en paus från plugget med 2 1/2 men & spelat crossfingers...vilket jag skulle komma ikapp niki på men det känns omöjligt. Så nu ska jag återgå till fysikens värld och gömma mig där ett tag och sen kanske jag kommer fram för att istället gå in i drömmarnas värld.. för nu är jag redigt trött.
/ Kajsa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0